Bo LKV Helsinki, Töölö

Rivitalo | 2h, avok, kph, wc (yj: 2h + k)

Perhosenkierto 19, Honkasuo, Helsinki

Hinta

243 000 €

Koko

56,5 m²

Vuosi

2022

Huoleton rivitalokaksio Honkasuolla Tämä vuonna 2022 valmistunut rivitalokaksio on erittäin hyvässä muuttovalmiissa kunnossa ja tarjoaa huoletonta remonttivapaata asumista pitkäksi aikaa. Asunnon ensimmäisessä kerroksessa on avaraa tilaa, josta löytyy modernisti varusteltu tyylikäs keittiö ja ruokailutila, joka yhdistyy olohuoneeseen. Olohuoneen jatkeena toimii suojaisa terassi ja piha-alue. Toisessa kerroksessa sijaitsee makuuhuone, jonka ikkunasta aukeaa mukavat puistomaiset näkymät. Toisen kerroksen aulassa on myös hyvin tilaa esimerkiksi työpisteelle. Kylpyhuone sijaitsee niinikään toisessa kerroksessa, erillinen wc puolestaan alakerrassa, jonka eteisestä löytyy myös kiinteä kaapisto tuomaan säilytystilaa, jota löytyy myös ulko-oven vieressä olevasta varastosta. Autopaikat yhtiössä ovat erillisiä osakepaikkoja, ja tämän huoneiston kaupan yhteydessä myydään myös autopaikkaosake erillisellä sopimuksella. Tuoreessa yhtiössä ei ole suuria remonttitarpeita näköpiirissä. Viime vuosina rakennettu alue sijaitsee hyvien yhteyksien ja miellyttävien ulkoilumaastojen äärellä. Olisiko tässä uusi kotisi? Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan - ole yhteydessä ja varaa oma esittelysi! Riikka Erkkilä LKV, OTM, EMBA, Partner 040 832 2195 riikka@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ti 14.5. 15:00 - 15:30

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Riikka Erkkilä
p. 0408322195

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20734439
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kph, wc (yj: 2h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56,5 m²
Kokonaispinta-ala
56,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

243 000,00 €

Velaton hinta

243 000,00 €

Neliöhinta

4 300,88 €/m²

Vastike

Hoitovastike

237,30 € / kk

Erityisvastike

2,50 € / kk

Tontin vuokravastike

141,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

381,05 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Muu vastike on mediavastike.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu on vesiennakko, tasaus 2 kertaa vuodessa. Kustannukset perustuvat viimeisimpään vahvistettuun tilinpäätökseen. Kevään yhtiökokousta ei ole vielä pidetty, joten vastikemäärät saattavat muuttua yhtiökokouksessa. Isännöitsijältä 24.4.2024 saadun tiedon mukaan vastikkeeseen on tulossa 0,30€/m2 korotus. Sähkö ja kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varsinainen yhtiökokous 2023 on valtuuttanut hallituksen perimään enintään kahden kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet taloudellisen tilanteen niin vaatiessa, valtuutus voimassa vuoden 2024 varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia laatoitettu, seinät maalattu ja katto paneloitu.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhotangot, kylpyhuoneen ja wc:n kiinteät kaapistot sekä eteisen kaapistot.
Kohteen lisätiedot
Koko taloyhtiössä on hälytysjärjestelmä, jonka liiketunnistin aktivoituu turvalukon sulkemisella. Suorituskyvyttömyysvakuudesta pyydetty tieto isännöitsijältä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on hyvässä muuttovalmiissa kunnossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
ilmanvaihtotapa: koneellinen LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin, uuni ja astianpesukone. Työtaso laminaattia, välitila laatoitettu, lattia laminaattia, seinät maalattu ja katto paneloitu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaappi ja peilikaappi, suihkuseinä, suihku. Lattia ja seinät laatoitettu ja katto paneloitu.
WC-tilojen kuvaus
Varustukseen kuuluu allaskaappi ja valaistu peili sekä siivouskaappi. Lattia laatoitettu, seinät maalattu ja katto paneloitu.
Olohuoneen kuvaus
Lattia laminaattia, seinät maalattu ja katto paneloitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia laminaattia, seinät maalattu ja katto paneloitu.
Säilytystilojen kuvaus
Ulko-oven vieressä kylmä varasto ja talousrakennuksessa erillinen lämmin irtaimistovarasto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, isännöitsijä Heidi Saarikoski, heidi.saarikoski@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Kotikatu Konala
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestys määrää, että autopaikkaosakkeen siirtyessä sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön osakas tai sellaiselle siirronsaajalle, joka omistaa enemmän kuin yhden autopaikan yhtä asuinhuoneistoa kohti, on lunastusoikeus sellaisella huoneiston osakkeenomistajalla, jolla ei ole vielä autopaikkaosakkeita. Mikäli autopaikkaosake siirtyy uudelle osakkaalle asuntokaupan yhteydessä, ei yhtiön muilla osakkailla ole siihen lunastusoikeutta. (Yhtiöjärjestyksen 8§).
Muuta: Antennijärjestelmä: Kaapeli. Laajakaista Elisa Oyj, 10/10 Mbit/s. Sauna (5€/alkava tunti), pesutupa ja kuivaushuone (1€/alkava tunti), kerhohuone maksuton.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 15

Tehdyt remontit
Taloyhtiö valmistui ja asukkaat pääsivät muuttamaan 14.10.2022. Käyttöönottopäivä kaupungin kiinteistörekisterissä oli 7.12.2022. Alkaneella tilikaudella 2023 tullaan tekemään rakennuttajan toimesta takuukorjauksia.
Tulevat remontit
Yhtiö on valmistunut vuonna 2022 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Yhtiössä tullaan suorittamaan takuukorjauksia rakennuttajan toimesta valvotusti ja rakennuttajan laskuun.
Energialuokka
B (2018), Voimassa 16.6.2032 saakka.
Tontin koko
2 681 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Helsingin kaupunki. www.hel.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
27 200 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2080

Asunto Oy Valkosiipi, Helsinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Alueella on kattavat palvelut ja liikenneyhteydet lähietäisyydellä ja vehreät ulkoilumaastot lähtevät aivan kotiovelta.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikka erillisillä osakkeilla. Autopaikan kaupasta sovitaan erikseen. Autopaikan hoitovastike 25,20€/kk.
Autopaikat 14 kpl erillisillä osakkeilla, autopaikoista 1 yhtiön hallinnassa.
Pihan kuvaus
Piha-alue terassin edustalla. Piha-alueiden jakautuminen osakkaiden ja yhtiön hallinnassa oleviin alueisiin kuvattu yhtiöjärjestyksen liitteessä 1.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Honkasuo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erkkilä Riikka

Kiinteistönvälittäjä LKV, OTM, EMBA

Bo LKV Helsinki, Töölö

Bo LKV Helsinki, Töölö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.