Nord LKV Oy

Kerrostalo | 1h + kt + kph + parveke (yj:n mukaan 1h + kt + parveke)

Heinäkedontie 3, Sarvvik, Kirkkonummi, Kirkkonummi

Hinta

119 000 €

Koko

24,5 m²

Vuosi

2023

YKSIÖ LASITETULLA PARVEKKEELLA. HETI VAPAA. Valoisa 5. kerroksen yksiö, jossa korkea huonekorkeus ja isot ikkunat luo avaraa tilan tuntua. Tämä kompakti yksiö tuntuu suuremmalta kuin sen neliömäärä antaa ymmärtää, kiitos erinomaisen tilasuunnittelun. Pohjaratkaisu mahdollistaa sisustuksen eri tavoin, sillä avokeittiö on mukavasti huoneen reunalla. Olohuoneen jatkeena on koko asunnon levyinen lasitettu parveke. Tilava kylpyhuone, johon mahtuu hyvin pesukone ja säilytys- ja kaappitilaa löytyy myös hyvin asunnosta. Modernia asumista alkuvuonna 2023 valmistuneessa yhtiössä. Yhtiössä hyvät yhteiset tilat; ylimmässä kerroksessa löytyy saunaosasto sekä kerhohuone, huoneistokohtainen lämmin irtaimistovarasto, ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Merellinen Sarvvik, jossa luonto on lähellä ja upea Sarfvik golfklubi ihan vieressä. Bussipysäkki on ihan vieressä ja lähin metroasema löytyy Kivenlahdesta. Myynti ja lisätiedot: Karolina Mattsson-Nordberg Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT 050 475 4661 karolina@nordlkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20952506
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + kph + parveke (yj:n mukaan 1h + kt + parveke)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
24,5 m²
Kokonaispinta-ala
24,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

30 107,65 €

Velkaosuus

88 892,35 €

Velaton hinta

119 000,00 €

Neliöhinta

4 857,14 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Hoitovastike 6,90 €/m2/kk. Rahoitusvastike 0,60 €/osake/kk (sisältää vain koron). Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,90 % marginaalilla (tilanne 25.10.2023 yht. 5,018 %). Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + neljä ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,56 €/osake/kk + koron osuus. Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Seuraava koron tarkastus 25.10.2024. Osakkeenomistajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Yhtiö on rakennettu vuokratontille, jonka tonttivuokra sisältyy hoitovastikearvioon. Vuokratontin määräosiin on yhtiökohtainen lunastusoikeus, joka on määritelty maanvuokrasopimuksessa ja kiinteistökaupan esisopimuksessa.

Vastike

Hoitovastike

169,05 € / kk

Pääomavastike

375,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

544,65 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastike 6,90 €/m2/kk. Rahoitusvastike 0,60 €/osake/kk (sisältää vain koron). Korko on laskettu todellisella vuosikorolla 12kk Euribor + 0,90 % marginaalilla (tilanne 25.10.2023 yht. 5,018 %). Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + neljä ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,56 €/osake/kk + koron osuus. Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Seuraava koron tarkastus 25.10.2024. Osakkeenomistajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Yhtiö on rakennettu vuokratontille, jonka tonttivuokra sisältyy hoitovastikearvioon. Vuokratontin määräosiin on yhtiökohtainen lunastusoikeus, joka on määritelty maanvuokrasopimuksessa ja kiinteistökaupan esisopimuksessa. Vuokran tarkistusperuste on elinkustannusindeksi. Hoitovastike ei lyhennä tontin osan lunastushintaa.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 20€/hlö/kk (tasauslaskutus kulutuksen mukaan). Elisan taloyhtiölaajakaista sisältyy hoitovastikkeeseen. Jokaisen huoneiston on itse aktivoitava nettiyhteys. Sopimukseen sisältyy 10M perusnopeus. Lisänopeutta voi tilata Elisalta omakustanteisesti.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ikkunoissa sälekaihtimet.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asunto on uusi, siinä ei ole asuttu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Lämmönjakotapa vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmanvaihtotapa lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, teräs
Keittiön kuvaus
Integroitu jääkaappi pakastinlokerolla, 2-levyinen keraaminen liesitaso, liesikupu, erillisuuni, integroitu astianpesukone 45 cm. Seinät maalattu ja lattia parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä. Seinät ja lattia laatta sekä lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneessa seinät maalattu ja lattia parketti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiia Keinänen Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa 0207 488 370 asiakaspalvelu.uusimaa@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Kotikatu Kirkkonummi Kirkkotallintie 4, 02400 Kirkkonummi 010 270 8090 kirkkonummi@kotikatu.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Elisa kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaista (10M). Huoneistokohtainen lämmin irtaimistovarasto, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto, polkypyöräkatos, ylimmässä kerroksessa saunatilat sekä kerhotilat. Alimmassa kerroksessa taloyhtiön siivoukomero, tekniset tilat sekä väestönsuoja.


Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus As Oy Kirkkonummen Hietakurjen, -Kajavan, -Viklon sekä myöhemmin valmistuvien As Oy Kirkkonummen Panoraama ja -Horisontti kanssa koskien Kirkkonummen Sarvvikin korttelin 2227 tonttien 3, 4 ja 5 kesken toteutuvaa kiinteistöjen yhteisjärjestelyä. Yhtiöllä on hallinnanjakosopimus As Oy Kirkkonummen Hietakurjen kanssa.

Asunto Oy Kirkkonummen Neitokurjen ja Asunto Oy Kirkkonummen Hietakurjen kesken on laadittu hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan yhdessä vuokratun tontin hallinnasta ja käytöstä sekä mm. väestönsuojan ja pihan yhteiskäytöstä sekä pysäköinnin sijoittelusta. Yhtiö on osapuolena korttelin 2227 tonttien 3, 4 ja 5 yhteisjärjestelysopimuksessa, jossa sovitaan mm. alueen jätehuollon järjestämisestä, piha- ja leikkialueista, väestönsuojista, pelastusteistä, autojen pysäköinnistä sekä yhteiskäytöstä.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 22

Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
4 543 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontin omistuksesta

Maanvuokrasopimusta voit kysyä kohteen välittäjältä. Vuokranantaja Suomen Osatontti Ky, vuokra-aika 31.08.2021-31.08.2071. Perusvuokra on 60 840,00 euroa. Perusvuokra nousee asteittain. Perusvuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin, jos indeksi on laskenut, ei vuokraa kuitenkaan alenneta. Asunto Oy Kirkkonummen Neitokurjen osuus vuokrasta on 43,2%. Katso tontin 257-6-2227-4 vuokrasopimus.

Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta 09 29671
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
60 840 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Oy
Tontin vuokra-aika päättyy
30.8.2071

Asunto Oy Kirkkonummen Neitokurki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Kartanonranta n. 3 km
K-Market Kivenlahti n. 4 km
Kauppakeskus Lippulaiva n. 6 km
Kauppakeskus Iso-Omena n. 11 km
Kirkkonummen keskustan palvelut n. 10 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Heinäketo (linjat 171, 173, 173N, 175) n. 50m Kivenlahden metroasema n. 4,5 km
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä on yhteensä 22 autopaikkaa joista 19 on lämmitystolpallisia autopaikkoja ja kolme
sähköauton latauspaikkoja. Autopaikat sijaitsevat yhtiön tontilla ja ne myydään erillisinä osakkeina.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sarvvik, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mattsson-Nordberg Karolina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.