Omakotitalo | Oh, 2 mh, h, k, ph, s, khh, 2 wc

Teräskuja 6 B, Kuurinniitty, Espoo

Hinta

448 000 €

Koko

104 / 156 m²

Vuosi

2008

Mukavaa asumista tarjoava omakotitalo vehreässä asuinympäristössä! Alakerran asuintilat ovat yhdessä tasossa ja tilaa riittää hyvin arkeen ja askareisiin. Olohuoneesta on käynti tilavalle katetulle terassille, jossa on mukava grillailla kesällä perheen ja ystävien kesken. Alakerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yksi on avattu olohuoneeseen päin. Sen saa muutettua erilliseksi makuuhuoneeksi rakentamalla väliseinän. Kaksi suihkua käsittävän pesuhuoneen yhteydessä on kodinhoitohuone ja lisäksi alakerrassa on kaksi erillistä wc:tä. Pesuhuone, sauna ja kodinhoitohuone on saneerattu kesäkuussa 2018. Hyvin varustettu keittiö tarjoaa hyvät puitteet kokkailuun ja kaappitilaa on riittävästi. Keittiössä on myös viinikaappi. Asuinkerros on yleisilmeeltään hyvässä kunnossa eikä tarvetta merkittäville remonteille ole. Talon toisessa kerroksessa on virallisesti käyttöullakko/varasto, jonka aiemmat omistajat ovat muuttaneet monitoimitilaksi. Tilassa on aula, kaksi väliseinillä erotettua tilaa sekä erillinen wc. Talon päädyssä on erillinen kylmä ulkovarasto ja paikoitustilaa useammallekin autolle. Lisäksi talolle johtavan mäen yläpäässä on mahdollisuus pitää yhtä autoa. Tervetuloa esittelyyn tutustumaan tähän kivaan kotiin! Lisätietoja ja esittelypyynnöt: Anders Ågren / OP Koti p. 050-452 0331, anders.agren@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
554049
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, 2 mh, h, k, ph, s, khh, 2 wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104 m²
Kokonaispinta-ala
156 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

448 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

780,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus v. 2023 1.6.2023 saakka on ollut 11420 kWh
Kiinteistövero: 780 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Lisätietoja pinta-alasta ja rakennusoikeudesta: Leimatun pääpiirustuksen pvm. 23.2.2007 (pohja, hormisto, pinta-alat) mukaan talon huoneistoala on 104 m2, rakennuksen ala 120 m2, kerrosala 120 m2 ja kokonaisala 120 m2. Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta: 1. kerroksen kerrosala 120 m2, käyttöullakon kokonaisala n. 52 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu eikä monitoimitilaksi muutetusta yläkerran käyttöullakosta/varastosta ole saatavilla virallista pinta-alatietoa.
Tehdyt remontit
Aiemman omistajan ilmoitus suoritetuista korjaus- ja parannustoimenpiteistä ja hankinnoista:

2008: Postilaatikko
2009: Takan rakentaminen, multa tukimuurin taakse
2010: Sokkelikivetykset seinien viereen, lisämulta nurmialueelle, kivituhka piha-alueelle, pihalaatoitus/työ, tukimuurit/työ, muuri- ja pihakivet, alaterassin ja portaiden rakentaminen, ilmastointityöt yläkertaan.
2010: Sähköliittymän laajentaminen, piha-alueen valaistus ja pistorasiat, vesikouru etuterassille, viinikaappi, jääkaappi/pakastin yhdistelmä, astianpesukone, alakerran wc:n muutostyö, yläkerran wc:n rakentaminen, sisäportaiden rakentaminen, seinien tapetointi, sisäseinän rakentaminen (keittiö/olohuone).
2010: Siirtonurmi, seinien vieruskivetykset, rinteen ja tukimuurin peruskorjaus sekä ylämutkan oikaisu, pihan asfaltointi.
2011: Pihakiviä varaston ympärille, sähkölaitteiston tarkastus, salaojan kuvaus, lämpökuvaus.
2012: Päädyn vesieristyksen rakentaminen.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, 1. krs hyvä/tyydyttävä 2. kerroksen monitoimitila on pintaremontin tarpeessa.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Laadittu 12.12.2023
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Takka, ei varaava.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puuelementtirunkoinen omakotitalo, jonka julkisivut ovat pääsääntöisesti rapattua harkkoa.
Pintamateriaali: Keittiö: Parkettilattia, maalatut seinät, välitila kaakeloitu. Olohuone: Parkettilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 1: Parkettilattia, tapetoidut. Makuuhuone 2: Parkettilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 3: Parkettilattia, maalatut seinät (RT/MH). Kodinhoitohuone: Laattalattia, kaakeloidut seinät. Sauna: Laattalattia, puupaneelit. Kylpyhuone: Laattalattia, kaakeloidut seinät (pesuhuone). Eteinen: Parkettilattia, maalatut seinät. Wc: Kaikissa kolmessa wc:ssä laattalattia ja kaakeloidut seinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi UPO (korkea malli), pakastekaappi UPO (korkea malli), keraaminen liesitaso ja alla kalusteessa uuni, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, viinikaappi, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali melamiini/puujäljitelmä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone (pesuhuone), kaksi erillistä wc:tä alakerrassa, yksi yläkerrassa. Kaksi suihkua pesuhuoneessa. Peilit yläkerran wc:ssä, peilikaappi kummassakin alakerran wc:ssä, allaskaappi kaikissa wc-tiloissa, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys pesuhuoneessa, kiinteät valaisimet. Pesuhuone, sauna ja kodinhoitohuone saneerattu v. 2018 vesivahingon takia.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-20-27-32
Tontin pinta-ala
611 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 122,2 m². Espoon kaupungin Rakennusvalvontakeskuksen päätösasiakirja, pvm. 3.5.2007 mukaan kaavanmukainen rakennusoikeus on 122,2 k-m2. Tehokkuusluku on e=0,20.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 3.5.2007. Espoon kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki
Rakennukset
Puuvarasto n. 5 m2. Espoon kaupungin Rakennusvalvontakeskuksen päätösasiakirja, pvm. 3.5.2007 mukaan rakennusoikeus on myönnetty erilliselle yksikerroksiselle 5 m2 varastorakennukselle.
Palvelut
Palvelut: Lähin kauppa K-market Kuurinniitty n. 1 km etäisyydellä. Koulut: Ymmerstan koulu (luokat 1-6) kävellen n. 1,8 km, autolla n. 7 min ajomatka. Olarin koulu (luokat 7-9) kävellen n. 1,9 km, autolla n. 12 min. Päiväkoti: Muutaman kilometrin säteellä useita, mm. Ymmerstan päiväkoti kävellen n. 1,7 km etäisyydellä. Liikenneyhteydet: Bussilla Linja 118, juna-asemat Tuomarila, Koivuhovi (kävellen n. 2 km) tai Kauniainen
Ajo-ohjeet
Talon sijaitsee jyrkähkön mäen alla. Talon päädyssä on paikoitusalue 3-4 autolle ja mäen päällä on paikka yhdelle autolle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kuurinniitty, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anders Ågren

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.