RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

Kerrostalo | 2h + k + kph + vh + las.parv.

Suolakivenkatu 15 G, Herttoniemenranta, Helsinki

Hinta

349 000 €

Koko

51 m²

Vuosi

2018

Läpitalokaksio Herttoniemenrannan tuntumassa! Tämä toisen kerroksen valoisa läpitalokaksio tarjoaa tyylikästä ja hyvin muuttovalmista kokonaisuutta seuraavalle ostajalleen. Asunnossa on kaunis keittiökokoonpano reippaalla laskutilalla ja mukava ranskalainen parveke tämän yhteydessä. Sen lisäksi pääset nauttimaan omalle lasitetulle parvekkeelle helteistä. Makuuhuoneeseen mahtuu iso parisänky ja tämän yhteydestä löytyy erillinen vaatehuone. Eteiseen on myös laitettu säilytyskaapistoa. Sen lisäksi yhtiö tarjoaa varastointitilaa jokaiselle käyttöön tarkoitetulla henkilökohtaisella ulkovarastolla. Ilmalämpöpumppua halutessaan yhtiö on päättänyt sallia niiden asentamisen noudattaen yhtiön omaa asennusohjetta. Asunto Oy Helsingin Matruusi on rakennettu vuonna 2018, yhtiö käsittää 38 asuinhuoneistoa. Taloyhtiö hallinnoi 2 asuinhuoneistoa ja sen lisäksi yhtiössä on 1 liikehuoneisto. Yhtiön piha-alue/ lapsille tarkoitettu leikkipaikka on mukavasti asuntojen ympäröimänä. Asunnolta näät myös ikkunasta venelaitureille päin, eli ne löytyvät ihan lähettyviltä. Yhtiö on osakkaana Eastendin Palvelu Oy:ssä (EP), joka hallinnoi korttelin pysäköintialueita, venepaikkoja, jäteasemia, muuntamoa sekä muita yhteistiloja ja rakennelmia. Taloyhtiön asukkailla on mahdollisuus vuokrata/varata EP:n rantasaunaa ja kerhotilaa käyttöön. Alue on mitä mainioin, pääset omalla autolla tai korttelin toiselta puolelta bussilla kulkemaan näppärästi Itäväylän suuntiin tai esimerkiksi kauppakeskus Hertsiin. Lenkkeilet rantaa pitkin ja kävelet muutamassa minuutissa lähimpiin ravintoloihin ja ruokakauppoihin. Tervetuloa tutustumaan! Yhteydenotot asiakirjatilaukset ja kysymykset: lauri.kukkonen@remax.fi 0442374001

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80356719
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + vh + las.parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51 m²
Kokonaispinta-ala
51 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
2/2 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2018
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Neliöhinta

6 843,14 €/m²

Vastike

Hoitovastike

265,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

269,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 4 € / kk Lisätietoja maksuista: -Vesiennakko 20€/ asukas/kk. Vesitasaus (kylmä): 3,77m3. Vesitasaus (lämmin): 8,84m3 -Venemaksu: 20€/kpl

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ranskalainen,ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti
Jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, uuni ja liesi
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Kaakeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä (tornille paikka), allaskaappi, pesuallas, peilikaappi ja lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
0091-0043-0009-0022
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloasema/GreenSkill Oy, Pasi Matsi, pasi.matsi@taloasema.fi, 0442411245
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: -Asuinhuoneiston hallintaan sisältyy myös ko. huoneistolle osoitetun ulkopuolisen irtaimistovaraston sisätila. -Yhtiön välittömään hallintaan jäävät seuraavat tilat rakennusten 1. kerroksessa: asuntojen ulkopuoliset irtaimistovarastot, lukuunottamatta varastojen sisätiloja, A- ja E-portaan hissi/hissikuilu ja porrashuone sekä B-, C-, D-, F-, H- ja I-portaan hissivaraus/lastenvaunuvarastot ja porrashuoneet sekä G-portaan ulkoporras. Yhtiön välittömään hallintaan jäävät myös C-portaan talosauna/monikäyttötila sekä pesuhuone, sauna ja wc. Lisäksi yhtiön välittömään hallintaan jäävät I-portaan sähköpääkeskus ja lämmönjakohuone sekä tontin piha-alue, lukuunottamatta 1. kerroksen asuntojen edessä olevia terasseja, luiskia ja piha-alueita, jotka jäävät kunkin huoneiston välittömään hallintaan. Huoneiston välittömään hallintaan jäävä piha-alue muodostuu terassin, irtaimistovarastojen ulkoseinien ja yhtiön hallintaan jäävän piha-alueen kulkutien rajaamasta alueesta, liitteenä olevan pihan hallinta-aluekartan mukaisesti. Kahden huoneiston välillä piha-alueen hallintaraja kulkee huoneistojen terassien välisen seinän keskilinjaa pitkin. -Ylimääräinen yhtiökokous 4.3.2020 päätti sallia yhtiössä osakkaiden omalla kustannuksella ja ylläpitovastuulla sekä ennallistamisvelvoitteella tehtävät ilmalämpöpumppujen hankinnat ja niiden asentamisen yhtiön omistamassa rakennuksessa sijaitseviin huoneistoihin noudattaen yhtiön omaa asennusohjetta. Taloyhtiön lisätiedot: -Yhtiö on osakkaana Eastendin Palvelu Oy:ssä (EP), joka hallinnoi korttelin pysäköintialueita, venepaikkoja, jäteasemia, muuntamoa sekä muita yhteistiloja ja rakennelmia. Taloyhtiön asukkailla on mahdollisuus vuokrata EP:n rantasaunaa, tilan vuokraus tapahtuu netissä sivulta https://flextila.com. -Yhtiö voi antaa lainaa ja vakuuksia Eastendin Palvelu Oy -nimiselle yhtiölle niin kauan kuin Eastendin Palvelu Oy harjoittaa nykyisen toimialapykälänsä mukaista toimintaa, eli tuottaa Helsingin kaupungin 43. kaupunginosan korttelin 43009 pientaloasumista tukevia ja kehittäviä palveluja. -Yhtiöllä on suorituskyvyttömyysvakuus. Vakuutussopimus alkanut 6.3.2017 ja sopimus päättyy 10 vuoden kuluttua viimeisen rakennuksen luovutusajankohdasta. -Yhtiöllä on voimassa olevat Asumis-, Hallitus-, OikeusPlus lisävakuutukset. Taloyhtiön kiinnitykset: 12 360 886 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiön kiintiöön on varattu erillisen yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti Eastendin Palvelu Oy:n hallinnoimat 24 autopaikkaa läheisiltä LPA-tonteilta sekä korttelin käyttöön on varattu venepaikkoja.

Tehdyt remontit
Kunnossapitotarveselvityksen 2023-2027 mukaisesti:
-2022: Varastojen ja julkisivun puupaneelien kuntomaalaus.
-2021: Normaaleja huolto- ja kunnossapitotoimenpiteitä.
-2020: Normaaleja huolto- ja kunnossapitotoimenpiteitä. 1-vuotistakuukorjauksia jatkettu, 2- vuotistakuukartoitukset sekä korjaukset aloitettu. Pihavalaistuksen parannus.
-2019: 1-vuotistakuukartoitukset ja korjaukset aloitettu.
-2018: Kohde luovutettu.
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.04.2032
Tontin koko
3 717 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin Kaupunki/ kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Matruusi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Lauri Kukkonen, 044 237 4001, lauri.kukkonen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Herttoniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lauri Kukkonen

Myyntineuvottelija, Partner

RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.